Вести

МИНИСТАР ЈЕВТИЋ ПОСЕТИО КОСОВСКУ КАМЕНИЦУ

На иницијативу истакнутог функционера Српске напредне странке у Косовској Каменици, члана привременог органа општине Косовска Каменица Драгише Савића и активиста Српске напредне странке у Косовској Каменици данас је министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић посетио села Гризиме и Ајновце.

Током посете осмочланој, социјално угроженој породици Ђокић у селу Гризиме, која са четворо деце живи у веома тешким условима, министар Јевтић је домаћину Срби Ђокићу обећао изградњу куће и на тај начин овим хуманим гестом обезбедиће им нови дом. Осим изградње породичне куће министар је понудио финансијску помоћ за лечење мале Анице која има здравствених проблема. У решавању овог проблема од самог почетка је био укључен функционер СНС-а Драгиша Савић.

Овом приликом посећено је успешно пољопривредно газдинство породице Секулић у Ајновцу, којима је министарство у претходном периоду донирало пољопривредну механизацију. Министар је и овом приликом породици Секулић обећао сејачицу за пшеницу која им је неопходна да би поспешили производњу и боље егзистирали, јер су управо оваква домаћинства најбољи показатељ целокупној заједници да је опстанак могућ уколико се обезбеде услови за самостално привређивање.

Министар.Далибор Јевтић имао је поруку за све који ће 24. априла посетити биралишта широм Косова и Метохије:

„Уз политику која је врло јасна и конкретна и по први пут, политику која када је о Косову реч одлуке се не доносе само у Београду, већ се консултују Срби са Косова. Ја очекујем да ће управо 24. априла у великом броју људи своју подршку и свој глас дати за једину политику која омогућава опстанак и повратак расељених, а то је политика Александра Вучића и политика Српске напредне странке.

Служба за информисање

Српска напредна странка