Саопштења

КОСОВСКО ПОМОРАВЉЕ УЗ НОВУ ВЛАДУ

Поштовани председниче,

Са великим усхићењем и задовољством прихватили смо вест о формирању нове Владе Републике Србије коју ћете у наредном периоду предводити Ви, као председник Владе Републике Србије.

Овом приликом Вам у своје лично име, у име чланова Српске напредне странке и у име свих грађана Косовског Поморавља, честитам избор нове Владе са жељом да Република Србија бележи прогрес на свим пољима.

Срби из Косовског Поморавља су на последњим изборима јасно и недвосмислено дали пуну подршку Вама и Српској напредној странци, чиме су показали да је то једини исправан пут за опстанак српског народа на простору Косова и Метохије. Резултат и показатељ успешности политике Ваше Владе јесте природни прираштај у Косовском Поморављу, који је највећи у Србији. Поред тога, уверени смо да ће Влада на челу са Вама осигурати миран живот свих Срба на простору Косова и Метохије, обезбедити опстанак и повратак расељених, очувати српску баштину и српске институције. Додатно поверење нам улива место које је Косовско Поморавље заузело у Вашем експозеу. 

 

Председник ОО Гњилане 

Радован Стојковић