Вести

ДАМЈАН ЈОВИЋ ОБИШАО ОДБОРЕ СНС-А У КОСОВСКОМ ПОМОРАВЉУ

Члан ГО Српске напредне странке и заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију обишао је одборе Српске напредне странке у Косовском Поморављу у општинама: Ново Брдо, Косовска Каменица, Косовска Витина и Гњилане.

На састанцима су председници одбора поднели извештај о раду општинских одбора у 2016. години и изнели планове за активности у току 2017. године. Општинским одборима који су били у проширеном саставу пренета је порука коју је председник Владе Републике Србије, Александар Вучић, упутио представницима Срба са Косова и Метохије да ће једини заступник политике Владе Републике Србије и Александра Вучића бити Марко Ђурић и Канцеларија за Косово и Метохију и да се свако ко не прати ову политику ставља у позицију промотера анти-српске политике, јер на Косову и Метохију једино Канцеларија за Косово и Метохију спроводи државну политику Владе Републике Србије. Поред тога, општински одбори Српске напредне странке су утврдили спремност да преузму одговорност на изборима који нас очекују у 2017. години. Српска напредна странка ће преузети одговорност на изборима који ће бити организовани на свим нивоима и очекујемо да ће подршка од преко 70%  коју смо имали у предходном периоду добити нову потврду, јер грађани свакодневно препознају напоре које улажу председник Владе, Александар Вучић и директор Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић у очувању националних интереса на простору АП Косово и Метохија.

Јединство свих Срба на Косову и Метохији које је постигнуто захваљујући Српској напредној странци, Александру Вучићу и Марку Ђурићу представља једини начин за очување српских села, градова, светиња и културних споменика. Због тога, чланови, симпатизери и присталице Српске напредне странке ће наставити са одлучном подршком Влади Републике Србије и Канцеларији за Косово и Метохију и бити савезник у очувању националних интереса.